MetsäAnna

on 2020 perustettu luontopalveluyritys, jonka tavoitteena on tarjota uusia elämyksiä luonnosta nauttiville asiakkaille. Yritys sai alkunsa innostuksesta luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja sattumasta, joka ohjasi Metsämieli-ohjaajakurssille. MetsäAnnan tavoitteena on tuottaa uudenlaista luonto- ja hyvinvointipalvelua sijaintipaikkakunnallaan hyödyntäen Loimaan ja lähiseutujen hienoja lähiluontoliikuntapaikkoja. Yritys toimii yhden naisen voimin, mutta yhteistyössä Loimaan kaupungin, yksityisten metsänomistajien ja muutaman yrityksen kanssa.

MetsäAnna olen myös minä, Anna, henkilönä. Minulle metsä on oma vihreä hyvinvoinnin keidas. Metsä on lähellä, turvallinen, aina valmis ottamaan vastaa huoleni ja murheeni. Metsä auttaa, parantaa, antaa paljon vain vihreydellään, vehreydellään, tuoksullaan ja äänillään. Retki metsään on aina pieni seikkailu paitsi luontoon, myös omaan itseen, sisäiseen metsätilaan.

Luonto on aina kiinnostanut minua. Olen opiskellut luonnonläheisiä tieteenaloja ja työskentelen maatalousyrittäjänä, jonka elanto liittyy vuorovaikutukseen luonnon ja vuodenaikojen kiertokulun kanssa. Vasta viime aikoina olen löytänyt luonnon moninaiset vaikutukset ihmisen hyvinvointiin, ja tajunnut vahvan sisäisen luontoyhteyteni. Luontopalveluiden tuottajana haluan nyt viedä asiakkaani, toivottavasti juuri sinut, nauttimaan luonnosta ja sen ihmismieltä ja -kehoa virkistävistä, voimaannuttavista ja elvyttävistä vaikutuksista. Ihmisen luontosuhdetta kehittämällä voidaan vaikuttaa myös ympäristön tilaan, ja siihen tahdon osaltani vaikuttaa.

Tutustu MetsäAnnan tarjontaan, ja ota yhteyttä. Mietitään yhdessä sopiva sisältö juuri sinun ryhmällesi.

MetsäAnna yrityksenä noudattaa kestävän luontomatkailun periaatteita. Käytämme toiminnassa vastuullisesti tuotettuja, ja mikäli mahdollista, myös kotimaisia tarvikkeita. Noudatamme ryhmien kanssa jokamiehen oikeuksia, ja jätämme luonnon siistinä jälkeemme. Yritys arvostaa paikallisuutta, ja toimintaympäristönä ykkösasemassa ovat lähiluontokohteet. MetsäAnnan toiminta pyrkii turvalliseen luonnossa liikkumiseen riskit ennakoiden.


Tärkeimpinä arvoinamme toimivat :

1.

Vastuullisuus ja kestävyys

2.

Lähiluonto ja paikallisuus

3.

Turvallisuus


Yhteistyö

MetsäAnna toimii yhteistyössä Loimaan kaupungin, yksityisten metsänomistajien ja muutaman yrityksen kanssa. Loimaan kaupungin luontoliikuntapaikkoihin voit tutustua:

Luontoliikuntapaikat - Loimaa Luontoliikuntapaikat - Loimaa - Kartta